Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), un detaliu relational (o vorba, un ton al vocii, un gest, o mimica) sugestiv ii poate pune pe nativi pe ganduri, sugerandu-le un plan ascuns nutrit de un prieten in dezavantajul lor si le va da un mesaj subtil cu privire la caracterul acelora.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa invataturii, a comunicarii si a drumurilor si va crea premizele unei bune intelegeri cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali sau al acumularii de cunostinte prin metode neconventionale, experimentaliste. Deplasarile le vor aduce nativilor multumire interioara ori posibilitatea imbogatirii cunostintelor si a impresiilor generale despre un loc, un subiect, un oras, o tara.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), perioada consacrata gandurilor cu privire la o solutie legala a problemelor cu care se confrunta. Totusi, sufletul lor se va incarca cu ingrijorare.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), posibil moment de blocaj personal. Capricornii vor avea impresia, subiectiva, fireste, ca nimic din ceea ce-i priveste nu se poate urni, ca totul li se impotriveste, ca puterile lor sunt limitate, ca nu exista sansa vreunei indreptari. Componenta sufleteasca sau chiar cea psihica care ii va face sa vada lumea “in negru” va disparea dar o serie de aspecte de viata personala vor ramane o problema reala pentru a caror rezolvare e nevoie de calm, atentie, rabdare, luciditate. Emotiile nu rezolva ci, dimpotriva, complica situatia si le abat atentia pe detalii irelevante.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, presentimente ciudate, nervozitate explicabile prin grijile pe care si le-au facut in ultimul timp cu privire la bani, plati, datorii, etc. stari deloc favorabile deciziilor. Amanati orice hotarare pentru o perioada relaxata care sa va permita sa analizati cu calm si judecata felul in care trebuie sa actionati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...