Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare incepe si sfarseste cu factori de stres diferiti ca miza, ca impact si ca durata.

Astfel, pe 18 aprilie se instaleaza pe casa lor a IV-a, faza de Luna Noua, care misca ceva din echilibrul si existenta cotidiana a nativilor in raport cu aspectele domestice de viata curenta sau la nivelul relatiilor familiale care se pot contorsiona brusc, sub povara grijilor si problemelor.

Intre 23 si 25 aprilie, cramponarea de o relatie conjugala, de afaceri, de un tip de parteneriat sau chiar de bunurile implicate de aceste relatii poate ridica cota de alarma. Nativi nu vor sa cedeze partea lor dintr-un bun material pentru a fi vandut, nu doresc sa renunte la o serie de avantaje materiale sau la dreptul lor de a decide asupra lor, in contextul unor situatii complicate ce implica si terte persoane in acest raport de proprietate.

Intre 18 – 24 aprilie se realizeaza de doua ori, un trigon regal pe semnele de Pamant, dar, in ciuda faptului ca trigonul este un aspect astrologic favorabil, combinatia se va realiza intre planete malefice (Luna neagra, Pluton, Marte), ceea ce poate accentua patronajul astral asupra aspectelor materiale ale unui conflict ce-l priveste pe nativul din Capricorn (teren agricol, bun funciar de orice fel, constructii etc.).

De aici si extrem de periculoasa sau chiar dramatica finalitate a oricarei speculatii ce pandeste un astfel de patrimoniu atat in ipostaza cumpararii cat si vinderii lui, a gajarii, ipotecarii sau a oricaror artificii juridice. Unele persoane, mai ales cele lipsite de griji, se pot bucura dupa 20 aprilie, cand Soarele va intra in casa a V-a a sentimentelor, de tot felul de trairi si senzatii care le vor imbogati si infrumuseta existenta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...