Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie, unii nativi se pot mobiliza pe masura ce analizeaza si reevalueaza etapele existentei lor.

Un aspect de viata ce le marcheaza prezentul ii obliga sa se reevalueze, sa se reaseze, mai ales, daca, in ultimul an, au avut parte de pierderi materiale, de imagine sau in plan personal. Daca intre 17-18 octombrie, ei au un “foc la inima” drept care se revolta impotriva realitatii sau chiar a lor insisi, zilele de 19 si 20 octombrie au darul de a-i mobiliza si de a se redresa in interioritatea lor, in asa fel incat, aceasta imbarbatare sa le permita sa declanseze o zi “Z” a schimbarilor personale.

Intre 21 si 23 octombrie dimineata, pot surveni situatii imprevizibile care sa-i oblige sa faca cheltuieli. Din 23 octombrie , incepand cu ora 8 dimineata, unele persoane vor fi tentate sa se impace cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali cu care au intrat in tot felul de divergente. Altii vor sa se destinda, drept care vor hotari sa plece, pentru putin timp, intr-un loc placut unde sa uite de forfota acestor zile.

Dinspre casa a IX-a, unora, le pot veni impulsuri astrale care se pot traduce prin nevoia de a-si consolida cunostintele dobandite pana acum, prin aprofundare, studiu individual. Alti nativi, in intentia de a-si schimbe viata, fac demersuri menite sa le deschida un drum in conditiile unei schimbari radicale: plecarea, dintr-un oras, din tara sau abordarea, dintr-o alta perspectiva a meseriei.

Atentie la ceea ce rostesc sau la evenimentele in care se implica spontan, fara sa reflecteze prea mult, in preajma zilei de 23 octombrie. Ele sunt fie periculoase fie, din varii si complexe motive, acestea se vor intoarce impotriva nativului. Riscul este dublu: priveste cariera dar si persoana lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...