Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie marcata de un an si jumatate de cuadraturile dintre Pluton (in chiar semnul lor zodiacal), Uranus in Berbec si planetele din Balanta si Rac. Acum sunt pe cale sa se risipeasca ultimele consecinte ale relatiei tensionate pe axa Capricorn/Balanta. Rand pe rand, pana pe 23 octombrie, din Libra pleaca, cu exceptia lui Mercur, toate planetele, despovarand casa a X-a a ridicarii in rang si statut social a Capricornilor.

Din seara zilei de 24 octombrie ei vor putea vorbi mai bine, mai elegant si mai in folosul lor, in privinta carierei. Marea complicatie astrala se plaseaza pe casa relatiilor de prietenie sau asociere pe baza unor scopuri, interese sau idealuri comune. Luna Noua si Eclipsa isi vor face de cap, stricand toate relatiile subrede sau construite pe interese vicioase, imorale ori efemere, amenintand chiar si prieteniile solide.

Suspiciunea, gelozia, invidia, tradarea, lipsa de scrupule sau sinceritatea vor actiona mai repede si mai vizibil acolo unde terenul acestor relatii e mai “murdar”. In unele cazuri, determinismul astral poate antrena in acest joc pamantean si institutii sau pe reprezentantii lor. In oglinda, toate aceste riscuri se pot reflecta si in relatiile dintre parinti si copii. Ori, acolo unde relatiile de cuplu tin mai mult de sex decat de iubire si acolo unde exista un interes ascuns ori o dorinta de manipulare, acest noroi va izbucni cu forta lavei vulcanice, parjolind sufletele.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...