Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, nativii pot experimenta placerea dialogului;vesti si informatii care-i linisteasca ori ii bucura. Moment bune, pentru cei care sustin examene.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, conflict cu “focuri bengale” incazul celor care au litigii cu rudele si care privesc averea, patrimoniul, locuinta saulocatiile nativului. Moment al abuzurilor si al exagerarilor, de o parte si de alta, cuagresivitate verbal sau, chiar, violenta fizica. Este nevoie de multa stapanire de sine,pentru a nu crea vinovatii ce i-ar putea fi reprosate nativului. Atentie la aparenta legalitate a unor acte si documente care justifica o masura, o initiativa sau dorinta personala a cuiva implicat in acest conflict (vizati: proprietari, chiriasi, cumparatori, vanzatori, intermediari, reprezentanti ai unor institutii).

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, mici bucurii de la eventualele succese ale copiilor. Relatii armonioase sau impacari. Prilej pentru placeri, relaxare, destindere. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului, respectiv in casa a VII-a a relatiilor parteneriale si a conflictelor. Contextul poate permite deschiderea unui proces, “inghetarea” negocierilor, blocarea demersurilor oficiale. Tentative inutile sau esuate de a dialoga cu adversarii pentru aproximativ o luna, stare de lucruri sustinuta astral si de planeta Mercur care, tot pe 21 iunie, va intra, la randul ei, in zodia Racului.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′, informatii contradictorii, zvonuri, ipoteze legate de schimbari posibile la locul de munca care, daca s-ar adeveri, i-ar implica si pe ei; motiv de neliniste. Unii vor lua in calcul, la o analiza rapida a eventualitatii, o decizie pe care sa o aiba in vedere desi, nota generala nu este de optiune ci, mai degraba, de constrangere sau de alegere intre “doua rele”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...