Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

8,19 si 20 ianuarie, zile de fior. Planetele se acumuleaza in sectorul personal al hartii cerului lor astral.

Restul hartii e destul de gol. Iata de ce sunt preocupati de persona lor din toate punctele de vedere; evolutie, afirmare, sanatate, familie. Partenerii, pentru moment, nu intra in joc. Soarele mai este aliatul lor pana pe 20 ianuarie, cand acesta va pasi in zodia Varsatorului, respectiv in casa lor a II-a, a banilor, provocandu-le tot felul de surprize, de schimbari. Un balansoar financiar: cand sus, cand jos.

Cu emotiile de rigoare si “racorile” in care se vor scalda ba avand ce sa numere, ba fiindca nu mai au ce numara. Tot in casa banilor se va produce si faza de Luna Noua. Ce vor incepe nou, de natura sa influenteze venirea sau plecarea banilor? Iata un raspuns mai greu de dat, de vreme ce nu avem indicii astrale pe casa muncii care sa dea o justificare acestui context.

Un raspuns ar putea veni de la Jupiter, retrograd, in opozitie cu celalalt benefic, Venus, pe casa a VIII-a, a banilor altuia sau a relatiilor oficiale cu institutiile statului intr-o chestiune baneasca, patrimoniala. Ceva li se cuvine si nu li se da, ceva se blocheaza, ceva li se poate cere inapoi prin recalculare etc. Nu va faceti planuri pe termen lung sau disproportionate cu realitatea dvs. baneasca.

Mai intai ca din 23 ianuarie e cam greu sa se urneasca ceva din loc, apoi, pana in martie, veti avea, pe acest sector, numai opozitii. Din 22 ianuarie dupaamiaza si pana pe 24 sunt unele premise care va avantajeaza sa vorbiti, sa argumentati, sa va aparati sau sa apareti in public. Latura imagine, sensibilitate, emotie va prinde si va avantajeaza.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...