Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, este greu de imaginat pentru un astrolog cum se vor exprima Capricornii, sobrii si tacuti, de felul lor, care rostesc strictul necesar, intr-o logica perfecta, intrun context in care casa comunicarii va beneficia, din 18 februarie, de cinci planete in tranzit prin zodia Pestilor (in urma intrarii, in acest sector, a Soarelui si a planetei Mercur, patronul insusi al comunicarii), ceea ce reprezinta o uriasa provocare: nativii vor trebui sa accepte si sa se adapteze de acum pentru urmatoarele treipatru saptamani, la un registru care ii va suprasolicita prin impactul emotiilor asupra sufletului si trupului lor. Nu atat constiinta lor va fi incercata, cat nivelul trairilor afective, care vor avea un impact de-a dreptul organic asupra lor. Pe fond, contextul nu e rau, e doar bizar: vor fi expresivi si nuantati, adica “romantici” si boemi, ceea ce, pana la urma, nu le va strica. Ei ar putea gasi resurse interioare pentru a accepta un dialog dificil, pentru a se consola, impaca, resemna in fata unei realitati pe care nu o (mai) pot schimba. Potential urias de succes pentru toti cei care vor sustine un examen sau o verificare a cunostintelor, indiferent de nivelul exigentei profesionale impuse.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, averea, domiciliul, statutul locativ, calitatea de proprietar de casa sau de bun funciar vor fi pricina de stres, de griji si de nervi.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, preocupari legate de cresterea, ingrijirea, educarea si motivarea copiilor pentru o serie de activitati scolare sau extrascolare.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, feriti-va sa intrati in dispute, chiar daca aveti dreptate sa reactionati sau sa interveniti intrun fel categoric la locul de munca si in cadrul activitatilor legate de exercitarea profesiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...