Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), posibile rezolvari financiare in favoarea nativului dar si motive de entuziasm sau de orgoliu daca ajutorul pe care il vor primi de la o persoana importanta sau de la o institutie va fi rezultatul unei selectii sau premiza unei valori personale.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, casa a III-a va fi cea mai solicitata de tranzite. Astfel, comunicarea va fi una dintre componentele esentiale ale fortei lor de a rezista sau de a invinge.

Din pacate, virtutile induse de planeta Marte, care va intra in casa a III-a, in zodia Pestilor, pe 19 decembrie, traduse prin subtilitate, intuitie, delicatete, politete, eleganta sau chiar rafinament, vor fi mai usor de valorificat de catre cei maturi sau cu multa experienta de viata, care vor sti sa faca din acest fel cooperant si intelegator de a dialoga sau accepta punctul de vedere al altora, o adevarata forma de aparare, ori, dupa caz, de afirmare si sustinere a propriei persoane si a propriilor interese. Deplasarile, scurtele evadari din cotidian, intalnirile ocazionale pot fi agreabile.

Relatiile tensionate cu fratii, cunoscutii si vecinii pot fi reevaluate evoluand spre incredere, iertare, impacare. Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), ipostazele publice, virtutile profesionale, vor fi supuse unei cantariri sau judecati publice. Unii pot trece prin examene severe, altii pot depasi stresul unei competitii cu miza mare.

Dar, uneori, succesul lor poate fi determinat de motive ascunse sau de ratiuni a caror origine nu este acum sau nu va fi niciodata dezvaluita. In restul zilei de 23 decembrie, mici animozitati intre nativi si prieteni. Posibila preocupare cu privire la felul de a actiona sau la caracterul unei cunostinte de ale carei idei, initiative sau demersuri incep sa se teama.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...