Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, posibile reticente fata de un proiect, de asociere, o alianta. Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, se vor dezvolta, in functie de varsta subiectului si de miza materiala pusa in joc, stari de spirit, atitudini si comportamente generate de orgoliu, vanitate, radicalism, dorinta de revansa sau de victorie personala ori de blocare si infrangere a unui rival, competitor, dusman, etc.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, numeroase preocupari legate de meserie, de o schimbare a statutului profesional: dorinta de a se perfectiona prin cursuri practice, participarea la forme de invatamant care le vor oferi o competenta in plus, consolidarea nivelul de pregatire prin completarea si aprofundarea aspectelor practice, tehnice. O astfel de decizie se poate naste in mintea unui nativ si poate fi concretizata, in functiile de conditiile particulare de mai tarziu, de faza Lunii Noi in Fecioara, care va opera pe acestor sector zodiacal si care va avea loc in ziua de 20 septembrie. In zorii aceleiasi zile, planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, adica in aceiasi casa a IX-a, in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c. creand un context astral favorabil primirii unor raspunsuri favorabile sau convenabile de la autoritatile si institutiile carora nativul s-a adresat pe cale oficiala (administrativa).

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, oscilatii cu privire la ceea ce ar trebui sa faca sau cum ar trebui sa depaseasca un moment special din punct de vedere social sau cu vizibilitate la public.

Din 22 septembrie, ora 20:40′, Luna va incepe sa tranziteze sectorul relatiilor de prietenie pe care le va tulbura. La sfarsitul aceleiasi zile, Soarele va intra in zodia Balantei si va pune in prim-plan viata sociala, cariera, asumarea unor raspunderi publice sau datoria fata de propria persoana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...