Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, nativii pot trece prin momente de indoiala nestiind cum sa spuna cuiva ceva (adevarul, o informatie esentiala, sa avertizeze etc.). In alt plan, ei insisi vor incerca sa faca ordine intr-un “teanc” de idei, sentimente, rationamente care se intrepatrund, se conditioneaza reciproc nedandu-i posibilitatea nativului sa faca rationamente bazate pe logica.

De fiecare data, un argument ridica o piedica de tipul “dar, daca…”. Acum ei isi doresc sa elimine aceste reziduuri si indoieli din gandirea lor. Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), se poate vorbi de un rastimp esential pentru acest an sau pana la vara lui 2017, cand vor incheia ceea ce declanseaza sau pornesc nou, in viata lor, acum.

Uneori poate fi vorba de o activitate in sine, careia nu i s-au mai dedicat pana acum, alteori poate fi vorba de noi colaborari, de alte mize, de alte principii sau de o alta atitudine si de un alt orizont de asteptare decat pana acum. Cheia acestei etape o reprezinta faza Lunii Pline in Capricorn care se va produce in noaptea de 20 iulie si care va viza persoana lor, in mod direct.

Chiar daca unora nu li se va intampla nimic concret, “vizibil”, in aceasta perioada, Luna Plina din Capriucon din 20 iulie tot isi va pune amprenta pe existenta lor. Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, Capricornii pot sa aiba noroace – mai mari, mai mici – de la caz, la caz. Poate fi vorba de ajutoare, cadouri, dar si de cote dintr-o mostenire.

Din 22 iulie dupa-amiaza, Soarele va incepe sa tranziteze casa a VIII-a a beneficiilor care vin prin intermediul altor persoane sau institutii si le va deschide oportunitati pentru urmatoarea luna. Atentie la prietenii care, “mirosind” ca nativii vor fi beneficiarii unor castiguri, vor incerca sa-i “agate” in tot felul de actiuni fantomatice pentru a-i spolia. Pe 22 si 23 iulie Capricornii pot fi persoane amabile, placute in orice conversatie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...