Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie se pot contura o serie de mici evenimente in plan familial care sa-i amarasca pe unii nativi sau care sa ridice o serie de probleme care tin de buna convietuire, de intelegere, de capacitatea de a coopera sau de a fi solidari si care se dovedesc a nu fi usor de gestionat. Mai pot apare vesti neplacute si surprize care ii pun pe ganduri pe nativi.

Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, importante vor fi, relatiile cu copiii. Dorinta celor nascuti in Capricorn, in postura de parinti, este sa gaseasca cele mai bune metode si argumente de a-i face pe copiii cat mai responsabili si mai constienti de riscurile si neajunsurile comportamentului lor. Pentru moment, se confrunta cu dificultatea de a gasi aceste cai.

Intre 19 ianuarie dimineata si 21 ianuarie dupa-amiaza, munca este o continua problema pentru acesti nativi. Solicitarile curg din toate partile. Perioada din categoria celor care te fac sa exclami: “nu stiu cum sa ma impart”, “nu-mi vad capul de treburi”. Multa pierdere de timp pretios in discutii despre lucruri neimportante si detalii la locul de munca.

Atmosfera incarcata pe fondul zvonurilor legate de schimbarile iminente ce vor avea loc in institutia unde lucreaza. Intre 21 ianuarie dupa-amiaza si 22 ianuarie, se anunta o perioada dificila pentru parteneriate, procese. Dinspre latura oficiala, cu componenta sociala, avand ca miza functia sau demnitatea, vin amenintari.

Dinspre sectorul intelegerilor posibile sau necesare se inregistreaza tot felul de ostilitati si puncte de vedere refractare sau divergente care fac imposibil orice acord. Nici Capricornii insisi nu sunt convinsi ca, ceea ce intreprind acum, este ceea ce trebuie pentru a rezolva o chestiune de patrimoniu sau de familie si, de multe ori, nesiguranta ii face sa amane o decizie. Soarele va intra, din 20 ianuarie, in casa banilor castigati prin munca, adica o sursa de surprize sau de schimbari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...