Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi sunt obligati sa reziste in continuare in fata unor importante disensiuni astrale. Dinspre Capricorn, semnul lor natal, pleaca razele cuplate ale planetelor Marte si Pluton care se indreapta spre Uranus, pozitionat in Berbec. Acestea au darul de a-i forta pe nativi sa actioneze, nu doar sa asiste neputinciosi. De aici si un dublu joc.

Unele situatii reale, ce par ca le demoleaza constructia de sine, sunt compensate sau contracarate de altele, ce construiesc rapid si eficient. Spun “construiesc” si nu “repara”, cum ar fi, la o prima vedere, firesc sa fie. Si asta pentru ca ei nu se mai obosesc acum, pe fondul acestui carusel exasperant de fapte si situatii, sa se cramponeze de trecut (cum iarasi, ar fi firesc in buna traditie a zodiei lor), ci lasa in plata Domnului ce a fost sa fie sacrificat, pentru a putea permite noului sa se instaleze in viata lor.

Daca, citind aceste randuri, unii mai tematori, mai singuri in drama lor, mai fara experienta, gasesc un temei suficient pentru a-i face sa treaca la actiune, sa-si iasa din inertie si asteptare, atunci aceasta explicatie astrologica poate avea un important rol de suport moral.

Altii, insa, cred ca deja stiu ce sa faca. Ramane valabila conotatia proasta ce vizeazae toate relatiile cu prietenii liber-alesi sau cu apropiatii, relatii bazate, pana nu demult, pe scopuri si interese comune. Zile de adevarata “incercare umana”, sociala si morala: 20-22 noiembrie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...