Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, se contureaza motive de enervare provocate de felul defectuos in care functioneaza obiectele si aparatura din gospodarie, de stricaciunile care apar in exploatarea unei locuinte, multe dintre ele pe fondul unor accidente sau conditii meteorologice drastice (geamuri sparte, acoperis smuls, balcoane sau portiuni de zidarie prabusite, scari care se deterioreaza, inundatie, avarii electrice, etc.).

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, calm si stabilitate afectiva; relatiile parinti/copii tind sa intre in normalitate.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, se poate anticipa instalarea unei nervozitati, mai temperate sau exagerate, in functie de echilibrul psihic si de maturitatea fiecarui nativ. In lumea proceselor interioare, furtuna poate lua forma exasperarii sau a revoltei fata de obstacolele care se ridica, unul dupa altul, in fata nativilor si care se dovedesc greu de trecut. Posibile evenimente petrecute la locul de munca, generate de aplicarea unor masuri de natura economica sau juridica care starnesc nemultumire si teama pentru ziua de maine.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului, in casa bunurilor si beneficiilor materiale ce provin din relatia cu alte persoane, prin gesturile pe care acelea le fac de bunavoie (dar, cadou, ajutor, imprumut finantare, sponsorizare) sau prin consecintele legale impuse de evenimente majore (divort, deces, testament, succesiune, iesire din indiviziune, partaj, finantari, sponsorizari dar si sechestru sau vanzare fortata). Nota generala introdusa de acest tranzit, pentru urmatoarele saptamani, va fi de conflict, de “batalie” acerba, de combativitate mergand pana la agresiune fizica.

In restul zilei de 21 iulie, dupa ora 11:01′, Luna va scoate in evidenta, pentru lamurirea sau avertizarea Capricornilor, factorii de care trebuie sa tina cont intr-o relatie parteneriala sau de natura procesuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...