Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu o existenta ravasita de Pluton, Capricornii fac efortul de a ramane la suprafata, de a nu se lasa coplesiti de evenimente, de a raspunde, cat de cat eficient provocarilor sortii. Pentru moment, pentru unii, chestiunea banilor, a bunurilor materiale, a avantajelor si beneficiilor este bulversata de tranzitele planetelor prin casa a VIII-a ce patroneaza aceste aspecte de viata.

Aici exista o componenta oficiala destul de greu de controlat sau contracarat in efectele care deja se vor fi produs. Pe aceasta directie, intreaga saptamana contine un grad mare de risc de a se petrece evenimente care destabilizeaza activitatea sau siguranta materiala in relatiile cu altii. In preajma zilei de 15 august se mai poate petrece un gest cu ecou emotional mai mare decat cel financiar propriu-zis.

Pe 16 si 17 august unele persoane isi fac planurile pe termen scurt si mediu cu privire la ceea ce ar trebui sa intreprinda pentru a fi din nou activi, eficienti sau pentru a se aseza intr-o noua albie existentiala. Deocamdata sunt multe ganduri si putine concretizari.

Intre 18 si 20 august tendinta generala a tuturor nativilor este de a atenua ceva ce le greveaza imaginea, de a inlatura o piedica intr-un fel delicat, cu masura si prudenta, pentru a nu starni spiritele si asa rascolite din preajma lor.

Nemultumiri, dezamagiri, suparare profunda, iata cateva stari de spirit ce se pot instala in fondul lor sufletesc, provocate de tradari, de ingratitudine sau de raul concret pe care o serie de prieteni si cunoscuti li-l provoaca. Atentie la fraude, spolieri sau gesturi vecine cu escrocheria care pot fi comise de o serie de “prieteni de incredere”, ipostaza valabila intreaga saptamana analizata de noi acum cat si in cea dupa 22 august.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...