Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, motive de neliniste. Ceva, din multitudinea evenimentelor care se deruleaza in prezent, ii influenteaza in chip negativ. Ingrijorarile isi vor pune amprenta pe starea lor generala (iritata) punandu-le rabdarea la incercare.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, Luna va strabate sectorul lor natal dar acest aspect astral va avea darul de a intensifica preocuparile personale sau legate de familie si patrimoniu. Unele idei sau solutii sau dovedesc a fi contraproductive sau greu de pus in aplicare in conditiile date. In locul lor, se contureaza doar ipoteze greu de pus in practica.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibila surpriza in regimul banilor, al platilor, al sumelor ce li se cuvin pentru o activitate prestata. Ea poate schimba, pentru moment, ceva din datele problemei care-i framanta. In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a V-a, influentand toate tipurile de relatii dintre parinti si copii; in principal, tranzitul presupune un sprijin financiar sporit sau cheltuieli majore legate de cresterea, ingrijirea si educarea copiilor. Contextul va permite consolidarea si stabilizarea relatiilor afective.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a VI-a si va instaura o perioada de munca, de efort sustinut, de harnicie si, eventual, de progres si succes. Nu vor fi excluse disputele la locul de munca. In planul sanatatii acest tranzit va subrezi fiziologia membrelor superioare, a celor inferioare, a coastelor, sternului si claviculei sub aspect muscular, vascular, osos si nervos.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, perioada buna pentru sfaturi, discutii, invatare sau chiar sustinere a unui examen. Informatii care le vor “deschide ochii” Capricornilor cu privire la un aspect de viata personala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...