Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 14-20 Octombrie


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, replieri interioare cu privire la un mod de a aborda un posibil castig. Daca inainte erau mai concesivi, acum pot sa ia in calcul opozitii sau tendinte declarate raspicat doar ca ele nu sunt definitive ci sunt fatete ale oscilatiilor lor cu privire la regimul banilor si bunurilor cu care se confrunta si care ii obliga sa tina cont, alternativ, cand de un aspect, cand de altul, contradictoriu.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei si va deschide usa oportunitatilor profesionale care tin de optiunea lor sau ale unor ipostaze publice, sociale si profesionale care pot fi magulitoare si le pot umple inima de satisfactia recunoasterii sau a succesului.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, discrepanta intre ceea ce cred si ceea ce trebuie sa spuna sau sa faca ori sa execute.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, Luna va tranzita casa a X-a, cea luminata deja de tranzitul Micului Benefic. Cel putin “pe hartie”, Capricornii ar trebui sa faca fata cu brio unei solicitari publice sau de autoritate ce deriva din functia cu care au fost investiti. Pentru unii se poate pune problema unei ascensiuni, a unui spor de imagine, a unui succes patronat sau precipitat de Luna Noua in Balanta din seara zilei de 19 octombrie.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului, punandu-si amprenta astrala negativa pe toate tipurile de discutii (dialog, marturisiri, informari, avertismente, sfaturi) purtate de nativi cu cei pe care ii considera (inca) prieteni. Atentie majora la riscul de a fi tradati, spionati, barfiti, provocati este mare.

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, Luna va contribui, din pacate intr-o directie nefasta, la vibratia instaurata deja de tranzitul planetelor Jupiter si Mercur. Atentie la rastimpul 19-20 octombrie cand pot avea loc evenimente speciale (rasturnari de situatie), uimitoare, socante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...