Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 14 noiembrie acesti nativi pot primi impulsuri neobisnuite care pot viza doua aspect de viata: a) latura sanatatii, unde se poate observa o imbunatatire a tarii de spirit sau chiar un spor de energie si vigoare, pe fondul unei recuperari organice, b) in planul relatiilor discrete, secrete cu oameni si/sau institutii, de unde le pot ajunge, pe tot felul de cai, vesti, informatii, sfaturi, avertismente etc.

Acestea vor avea un rol important in stabilirea unei atitudini sau a unei strategii cu privire la o chestiune personala pusa mai de mult in joc sau care se poate ivi in viitorul apropiat. Informatiile au darul de a-i bucura sau de a le da mai multa siguranta de sine.

Aceasta ipostaza va fi consolidata sau dezvoltata sau confirmata dupa 20 noiembrie seara, cand Mercur va intra in Sagetator, in aceasta casa a XII-a, sporind sansa acestor schimburi de informatii mai mult sau mai putin conventionale. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata, nativii se concentreaza pe problemele lor, se cufunda in noianul de treburi importante amestecate cu cele secundare, in dorinta de a le rezolva pe toate pentru a nu mai trai sub teroarea termenelor-limita sau al intarzierilor.

Este un moment al seriozitatii, raspunderii personale, al luciditatii, eficientei, harniciei. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, surprizele vin de la bani, in indiferent ce context. Intre 19 noiembrie –dupa-amiaza si 20 noiembrie unii vor fi obligati sa se exprime in diferite situatii, apeland pentru asta la un discurs cu argumente “emotionale”, mizand mult pe coarda sensibilitatii sau slabiciunii celor care il asculta, examineaza, noteaza etc. Drumuri si deplasari facute de nevoie, impotriva vointei sau care le complica existenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...