Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), calcule si demersuri legate de banii altei persoane sau pe care trebuie sa-i primeasca de la institutii. Aspectul se va relua dupa 19 ianuarie, cu mai multa intensitate, cand Soarele va intra in casa a II-a si va genera cheltuieli neprevazute.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, chibzuieli personale legate de ceea ce ar trebui sa faca, in plan concret, “organizatoric”, in existenta lor curenta. Analiza lucida a situatiei in care se afla dar deciziile nu vor fi luate acum, ci in saptamanile urmatoare, in functie de contextul general al vietii personale sau profesionale.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, probleme de imagine dar si de familie ori de patrimoniu, avere sau gospodarie care intra intr-un vartej de conotatii speciale. Capricornul este ajutat de Mercur care se afla in tranzit prin semnul natal si care va spori temperanta, capacitatea nativilor de a analiza corect si cu maturitate, fara a se hazarda sau exagera. Este indicat sa se constientizeze natura unor blocaje in chestiunile patrimoniale.

Pe 20 ianuarie, Capricornii vor fi nemultumiti sau dezamagiti de felul in care se vor purta niste prieteni cu ei (barfe, intrigi, comportament ostil, etc.). Casa a III-a a comunicarii va fi una confortabila pentru acesti nativi care vor da dovada de toleranta, de blandete si de calm, de tact si suplete. Aspectul este favorabil celor care trebuie sa se exprime in public expresiv, elegant, convingator, care trebuie sa emotioneze un auditoriu sau sa faca dovada unor insusiri artistice.

Deplasarile de scurta durata pot fi placute si pot aduce, fie si pentru o scurta perioada, o stare de bine si de multumire sufleteasca. Opozitia Jupiter/Uranus poate sa intensifice efectele unui eveniment care s-a petrecut in ultimele 7 – 8 luni sau sa provoace, abia acum, un factor perturbator in casa, in familie sau in cariera.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...