Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este greu de spus care este cea mai importanta casa, in economia vietii lor de fiecare zi, impartita astrologic in douasprezece sectoare; banii, comunicarea, patrimoniul, familia.

Cronologic, primul eveniment important care se petrece vizeaza axa banilor (casele II si VIII). Aici Luna noua opereaza determinari si provoaca schimbari pe care le-a declansa in preajma primei faze de Luna Noua, produsa tot in Varsator, pe 20 ianuarie. De atunci, in salturi, este posibil sa se mai fi adaugat cate un detaliu semnificativ, cate o ipostaza noua. Acum este ceva mai greu de estimat cat, cum si unde va lovi acest aspect similar care priveste relatiile banesti, bunurile, serviciile si avantajele in relatie cu altii sau cu institutiile.

Cert este ca incheie o etapa, deschide alta de la care se vor revendica pana anul viitor, in 2016, cand se va produce urmatoarea faza de Luna Noua in Varsator, toate evenimentele acestui an. Aici, daca intr-adevar se petrec schimbari, nota particulara depinde de harta personala. Casa comunicarii are un rol extrem de mare, periculos de mare, din cauza prea multor impulsuri (aici, pe 19 si 20 aici vor fi, la un moment dat, nu mai putin de sase planete in ofensiva deschisa).

Teoretic se vorbeste mult, cuvinte pot avea doua intelesuri iar adevarurile pot fi captusite cu iluzii, erori, neadevaruri sau neconcordante. Adevar amagitor? Neadevar? Ambele definitii pot fi valabile, ba chiar pot coexista intr-un amalgam greu de descifrat.

Tacerea sau prudenta necesara par a fi, in fata torentului pe care il pot provoca planetele din Pesti, din casa a III-a, un sfat inutil si mai ales naiv. Dupa 20 februarie casa si patrimoniul pot fi prilej de conflict.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...