Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, rastimp al conflictelor interioare, al revoltelor traite de nativi in tacere dar intens. Uneori, vor fi nemultumiti de felul in care au actionat, alteori vor regreta o decizie sau nehotararea, naivitatea ori chiar lipsa de maturitate si pregatire pentru viata care i-a facut sa greseasca. Analiza de sine va fi aspra. In planul sanatatii, ar putea fi tulburate din buna lor functionare, sistemul vascular, muscular si osos al gambelor si bratelor si fiziologia plamanilor.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, tendinta de a se elibera de grijile si presiunile psihice ale momentului, de a gasi “raceala” si obiectivitatea necesara pentru a depasi un obstacol din viata lor ori chiar un sir de evenimente care le-au dat biografia peste cap.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, surprize de tot felul provenind de la regimul platilor si al incasarilor pe care trebuie sa le faca ori de la reglementarile salariale de ultima ora.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a V-a a relatiilor sentimentale si a copiilor. Capricornii, daca sunt parinti, isi vor crea din datoria lor fata de copiii, un regim aparte de viata, dedicandu-li-se cu mai multa ravna si putere de sacrificiu decat au facut-o pana acum. Raspunderea ce le incumba va fi in functie de varsta copiilor lor si de natura problemei cu care acestia se confrunta (crestere, educatie, examene, sanatate, cultivarea unei vocatii etc.). Discutii menite sa lamureasca niste incertitudini si sa aduca adevarul la suprafata in relatiile sentimentale, afectate, de ceva vreme, de nedumeriri si nemultumiri.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, un strop de intelepciune si de diplomatie, un strop de blandete, temperarea trairilor intense, o plimbare, o lectura placuta, un dialog util si viata li se va parea, mai frumoasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...