Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 13 – 19 Februarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 13 – 19 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 13 februarie, pana la ora 14, cei nascuti in Capricorn se pot ingrijora cu privire la viitorul unor bunuri ce le apartin sau pe care le administreaza impreuna cu rudele apropiate. Alteori, enervarile de moment pot fi provocate de micile avarii ce apar in viata domestica si care reclama o interventie rapida pentru remedierea lor.

Din 13 februarie dupa-amiaza (dupa ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), nativii se pot confrunta cu dorinta puternica de a stabiliza ceva in viata lor afectiva: relatia cu o persoana, temeinicia unor sentimente, viitorul relatiei insesi.

Pe o alta directie de viata, parintii Capricorn vor fi prezenti in viata copiilor in ideea de a le oferi un suport moral, afectiv, familial pentru a depasi o etapa delicata de crestere, de a schimba coordonatele unui proces educativ sau pentru a corecta felul in care evolueaza aceia, in prezent, nemultumiti de latura pedagogica a pregatirii lor pentru viata.

Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, munca ii cheama la datorie si, chiar daca nu vor fi entuziasmati de volumul mare de munca, se vor supune exigentelor impuse, speriati de iminenta unor sanctiuni care s-ar putea abate asupra lor. Starea de spirit ca si latura organica nu prezinta riscuri in schimb, ele vor imprima intregii lor fiziologii o labilitate sau o instabilitate pe care o vor resimti, de mai multe ori in acest rastimp, ca o slabiciune fizica si o oboseala fizica.

Pe 18 si 19 februarie, demersurile cu privire la reglementarea relatiilor cu partenerii se vor lovi de un zid de indiferenta sau se vor confrunta cu un lant de incurcaturi si piedici.

Din 19 februarie, Soarele va tranzita casa a III-a, dand felului lor de a comunica o binevenita suplete spirituala. Atentie la dimineata zilei de 19 februarie cand va opera un Patrat mistic pe semnele Cardinale, din care face parte si zodia lor, si care va ridica gradul de pericol personal la cote mari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...