Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planetele se strang, tot mai mult, spre sectorul lor natal. Soarele nu a patruns inca in zodia lor, dar aici va intra, saptamana viitoare, Mercur.

Intre 17 decembrie 2014 si 4 ianuarie 2015 el le va tranzita zodia, dandu-le sprijinul necesar in toate procesele de gandire, invatare, cunoastere, comunicare. Metoda si rabdarea, tactica si prudenta, profunzimea si seriozitatea se vor indrepta nu doar spre activitatile esentiale, legate de exercitarea profesiei sau de indeplinirea sarcinilor de serviciu, ci isi vor pune amprenta si pe o serie de activitati cotidiene, multe dintre ele tinand fie de un registru casnic, fie strict de persoana lor.

De aceea, vor fi mai grijulii cu privire la starea lor de sanatate, la aspectul exterior, la conduita, la exprimare sau chiar la detaliile estetice (coafura, cosmetica, vestimentatie). Nu sugeram ca da cochetaria peste ei, doar ca dorinta lor de a se prezenta cat mai corect si mai adecvat in societate este accentuata.

Intre 15 si 17 decembrie unii pot trece prin incercari sau pot fi supusi unor presiuni publice a caror explicatie sta in exercitarea functiei, in “riscurile meseriei” sau in notorietatea deranjanta. Impactul asupra propriei persoane depinde de locul si rolul avut in ultimul timp in societate. Cei mai tineri, cu un accent in plus pentru femei, pot trece prin momente de stres si incordare nervoasa. Ii ajuta puterea de a se controla. Noroc discret (sau ascuns?!) la bani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...