Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 13-19 August 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), Mize si premize personale care privesc rezolvari pe cale legala sau prin intermediul unor acte oficiale un interes tinut secret sau nerostite catre nativi, pana acum. Preocuparile lor se indreapta spre felul in care trebuie sa abordeze acea chestiune, cum sa o prezinte si ce forma concreta (juridica, administrativa, economica etc.) sa-i dea.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), se vor manifesta o serie de solicitari astrale ale corpului lor fizic. Unii vor fi obligati sa munceasca mai mult, altii vor trebui sa faca fata unor evenimente ale caror trairi ii vor consuma sau care vor avea un efect puternic asupra psihicului lor.

Va fi nevoie sa-si tina firea, sa fie “tari”, sa reziste. Nu este exclus sa fie mai multe evenimente de acest gen iar suprapunerea lor sa fie un prilej de stres si descumpanire. Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), nativii vor avea de infruntat socuri existentiale cu impact financiar.

Unii vor fi obligati sa cheltuiasca mult si, in functie de respectiva situatie, sa cheltuiasca chiar peste puterile lor. De unde si nevoia gasirii unor solutii rapide, neobisnuite, de a face rost de bani, tinand cont de urgenta ipostazei de viata cu care se confrunta.

Pentru cei care traiesc modest, orice eveniment care rupe sirul cheltuielilor cotidiene este o mica drama. Un fir rosu leaga in clipa asta, familia, banii (proveniti sau dependenti de o alta persoana) de un factor nestiut, de taina.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, drumurile pot fi dezordonate, complicate, fara miza sau inutile. Comunicarea va fi, la randul ei, precara prin acumularea prea multor provocari, prea multor factori asupra carora nativul trebuie sa se pronunte. Aspect critic pentru cei care dau examene prin trac, emotivitate crescuta, subiectivism.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...