Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Factorul astral pozitiv, evident pe harta cerului astral al celor ce s-au nascut in Capricorn, activ in perioada 12 – 18 septembrie, si niste zile dupa aceea, este dat de forta benefica conjugata a celor doua planete personale, Venus si Marte, in Leu, plasata pe casa banilor si avantajelor materiale.

Poate ca nu toata lumea va avea un spor pe de urma acestei pozitii favorabile dar contextul exista si, teoretic dar si practic, orice demers in aceasta perioada are sorti de izbanda, chiar si in contextul unei relatii dificile a acestui moment cu harta personala a nasterii fiecarui Capricorn in parte.

Intre 12 si 13 septembrie preocuparile unora dintre nativi sunt legate de progrees personal prin cunoastere, invatatura, studiu, cercetare, efort de autodepasire. Unii isi pun speranta intr-un context ce presupune plecarea din tara, stabilirea, fie si pentru o perioada limitata de timp dincolo de granite, sau macar in alt oras din tara.

Ceea ce nu e tocmai lesne de realizat, ba in preajma zilei de 17 septembrie o veste, un blocaj sau un refuz par sa le dea planurile peste cap ori sa-i dezamageasca pana intr-atat incat sa fie tentati sa renuntare la acel demers. Astfel de situatii neplacute, au rolul de avertisment: ceva trebuie schimbat in planul insusi sau in strategie pentru ca, ulterior, se vor gasi modalitati de afirmare pe acest sector pana in august 2016. Intre 14 si 16 septembrie, pentru unii, se pot ivi situatii ce privesc numele, cariera, functia.

Este vorba de discutii “de principiu” care, dupa 18 septembrie, vor parea vorbe goale. Totusi, nu va fi vorba de o ocazie pierduta pentru ca, materializarea consultarilor de acum va fi posibila dupa 9 octombrie. Intre16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, Capricornii vor asista la felul in care, unii “prieteni” isi dau in petic, afisand un spectacol uman dezolant. Saturn va trece pe 18 septembrie in casa tainelor si bolilor lungi si cronice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...