Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, probleme domestice mai solicitante, mai greu de rezolvat sau generatoare de stres. Relațiile de familie pot fi afectate de efluviile Lunii Pline în Berbec, care va avea loc la sfârșitul zilei de 13 octombrie.

În acest context, nemulțumirile mai vechi, conflictele nerezolvate pot ieși la suprafață, cum zice românul, “când ți-e lumea mai dragă”. Doar că, spre deosebire de alte dăți, când aceste ipostaze s-au mai petrecut, prezența celor două planete dinamice -Soarele și Marte -, în tranzit prin Balanță, poate da o notă aparte conflictelor între două persoane sau între nativ și restul familiei; spiritele chiar dacă se vor încinge, nu se va ajunge la nici un rezultat, în afara unei enervări păgubitoare pentru trup și suflet.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, părinții pot “să schimbe foaia” în funcție de ceea ce vor constata cu privire la comportamentul copiilor lor sau vor descoperi în situația școlară a acestora. Relațiile de prietenie vor fi marcate de neîncredere sau de confirmarea că unele persoane, apropiate lor, nu “joacă corect”.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, dialoguri profesionale, explicații, cereri. Din punctul de vedere al sănătății, obișnuitele disfuncții trecătoare ce afectează funcționarea aparatului locomotor (musculatură, circulație periferică, funcționare a sistemului nervos). Nota principală a săptămânii o va da careul în T, la grad perfect (20°), care se va suprapune peste Luna Plină în Berbec, ce se va produce la același grad și care va reactiva chestiuni de domeniul trecutului.

Ele se vor constitui ca un examen existențial și i-ar putea pune pe nativi în încurcătură pe direcția viață personală, relații de familie casă, patrimoniu, carieră, nume, imagine publică, pentru că se vor vedea nevoiți să sacrifice ceva pentru a păstra restul sau doar un aspect, dar important, din viața lor.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...