Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, se contureaza motive de nemultumire sau ingrijorare privind casa, familia in general, patrimoniul personal. Nu sunt excluse situatiile surpriza sau evolutia rapida a unor stari de lucruri exterioare lor, generate de oameni, institutii si evenimente oficiale, care se pot precipita, obligandu-i sa ia decizii “cu sufletul la gura”.

Daca Mercur, care va intra pe 12 noiembrie in casa a XII-a a cerului lor astral, nu le va influenta decat o stare de spirit mereu gata de atac, de riposta sau de actiune, Venus, care va intra in aceiasi zi, in Capricorn, va reprezenta o “mana de ajutor” in momentele – cheie sau in situatiile – limita.

Micul Benefic le va fi de folos, in lucrurile marunte, obositoare, plictisitoare, de rutina pe care vor fi obligati sa le rezolve. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), atentie la riscurile, neplacerile sau conflictele care se pot naste in relatia cu un prieten sau un cunoscut, ori la actiunile dezagreabile ale aceluia (fapte, declaratii) in detrimentul nativului. 14 noiembrie – ziua neagra a relatiilor cu prietenii sau cei apropiati sufletesti.

Nu exagerati cu gelozia sau cu subiectivismul si egoismul cand va fi vorba de persoana iubita: Luna Neagra va actiona asupra dvs. ca un mic demon. Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), idei si solutii necesare in rezolvarea unei chestiuni la locul de munca. Idee salvatoare intr-o disputa cu sefii sau colegii.

In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, se vor pune premize dure si dificile, care se vor intensifica pe masura ce Capricornii se vor apropia de a doua parte a lunii decembrie, pe cele patru sectoare principale ale existentei lor: propria persoana, casatoria, parteneriatul, familia, averea si functia sau imaginea publica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...