Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 martie, Capricornii vor manifesta sobrietate, rezerva si discretie in relatiile afective; nu se vor lasa dusi de promisiuni sau tentatii, nu vor da curs unor oferte pe care viata, le poate pune in calea lor ca o ofranda sau ca o incercare.

Intre 14 si 15 martie, se pot naste dialoguri, unele utile, desfasurare la locul de munca sau in orice alt context ce priveste o posibila colaborare sau angajare a lor intr-o activitate retribuita. Partea periculoasa pentru orice demers, pe aceasta directie, vine din nerabdare, din dorinta de a solutiona mai repede, o chestiune baneasca. Din moment ce ei sunt dispusi sa treaca, imediat, la treaba, nu vad rostul asteptarii, al verificarii, al testarii lor etc.

Acest fel brusc si intempestiv poate sa faca o impresie proasta celor cu care discuta o eventuala angajare. Al doilea pericol vine de la rivali, de la persoane care ii antipatizeaza si care, daca prind de veste ce demersuri intreprind sau cu cine poarta negocieri, vor interveni ca sa le blocheze accesul la o functie, la o responsabilitate sau succesul intr-un demers personal.

Atentie, in planul sanatatii, la tot ceea ce priveste aparatul locomotor, fiziologia musculaturii, osaturi si sistemului nervos al bratelor, mainilor si degetelor (risc de crampe musculare, de pareze, de traumatisme si taieturi). In alte cazuri, se poate pune problema unei interventii minore sau medii ca impact aspra organismului, pe aceste segmente anatomice amintite.

Intre 16 si 18 martie dimineata, sunt total neindicate demersurile cu privire la negocieri, impacari, tranzactii. Nimeni nu va ceda iar problemele de fond se pot agrava. Este tipul acela de perioada in care “toata lumea se cearta cu toata lumea”.

In restul zilei de 18 martie, se pot face diligente, destul de autoritate sau de categorice, in vederea recuperarii unei sume cuvenite sau al unui beneficiu ce se lasa asteptat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...