Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 12 decembrie este putin semnificata si, in mod normal, nu vor avea loc evenimente esentiale pentru ca, acest tranzit se petrece pe casa a XII-a, care actioneaza discret.

In restul zilei de 12, apoi pe 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Luna va tranzita zodia Capricornului si va accentua conjunctia Pluton/Mercur, punand in prim-plan problemele apasatoare care se deruleaza in viata lor, ceea ce ii va obliga pe nativi sa mediteze profund si responsabil fata de riscurile, avantajele, sansele sau blocajele care privesc familia si cariera lor.

Careul in T, care s-a format la sfarsitul saptamanii trecute, continua sa functioneze in prima parte a perioadei analizate de noi, acum, si el vizeaza persoana Capricornilor, cariera lor, familia. Pentru moment, se poate vorbi de o evaluare corecta a situatiei si a capacitatilor lor de interventie.

Rezolvarile insa vor putea avea loc o data cu intrarea Soarelui in zodia lor, ceea ce se va intampla, in curand. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie (pana la ora 20), cel putin “pe hartie”, sunt indicii ale unor surprize financiare mai mari sau mai mici. Intre 17 si 18 decembrie, dialogurile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali sunt intrucatva avantajate. Nativii pot face scurte deplasari de placere, de recreere sau in contextul carora vor avea parte de intalniri placute si profitabile.

Nu este exclus ca, in contextul acestor contacte umane, lor sa li se atraga atentia – cu buna – vointa si pe deplin justificat – asupra unor riscuri pe care sunt pe cale sa si le asume in mod gratuit, asupra unor erori de evaluare sau de perceptie a unei persoane, a unui eveniment, a unei conjuncturi pe care le pot comite, mai ales din nestiinta, sau asupra unor contradictii intre ceea ce cred si doresc ei si efectul contrar care s-ar naste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...