Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 12-18 August 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, vartej de sentimente starnite de problemele familiale ori care privesc integritatea si viitorul unei gospodarii afectate de evenimente si situatii-limita. In general, pe acest fond tulbure, ceilalti membri de familie nu-i vor fi de ajutor Capricornului care se va vedea obligat sa se “lupte” si cu trasaturile de caracter sau cu mentalitatea rudelor care au viziuni diferite de ale lui, care nu cunosc indeaproape realitatea sau care sunt animati de sentimente egoiste.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, Capricornii, in ipostaza de parinti, vor fi dedicati cauzei copiilor lor, facand efortul de a-i sustine cu orice pret, la propriu sau la figurat. Dorinta de stabilitate afectiva, de consolidare a unei relatii sentimentale prin gesturi care sa reflecte bunele lor intentii.

Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va declansa, pana pe 5 septembrie, un amplu proces de analiza meticuloasa, de cantarire a argumentelor pro si contra luarii unei decizii, mai ales daca va fi vorba de o optiune profesionala. Deocamdata, ei nu sunt nici hotarati, nici lamuriti; de aceea, perioada care va urma, chiar daca nu le va permite o rezolvare rapida ii va ajuta in luarea celei mai intelepte si utile lor solutii de viata.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, tatonari, prospectiuni, estimari privitoare la munca, serviciu, bun plasament al capacitatii lor profesionale. Stari organice trecatoare, difuze, imprecise, diferite ca intensitate de la o ora la alta si, prin asta, derutante. Aparatul loco-motor este in vizorul tabloului astral, cu o pondere pe segmentul brate/umeri, maini si sistem nervos care coordoneaza manualitatea si dexteritatea.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, discutii in contradictoriu, inutile si stresante, care vehiculeaza aceleasi argumente si apara aceleasi interese.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...