Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, preocupari de natura materiala sau patrimoniala abordate cu orgoliu, patos sau vanitate, fara disponibilitatea de a face concesii.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, preocupari care graviteaza in jurul notiunii de ordine: in idei, in dorinte, in vise, in conceptii, in proiecte. Mici dezamagiri, intarzieri sau neconcordante intr-o directie de activitate care ii obliga sa-si revizuiasca strategia, atitudinea sau conduita. Renuntari, pe ultima suta de metri a pregatirilor, la o excursie, la o deplasare cu scop precis. Daca totusi, se pleaca la drum, nu este exclus ca nativii sa fie dezamagiti de ceea ce vor gasi la destinatia promisa sau de ceea ce vor pati in timpul calatoriei. Moment delicat, mai putin prielnic pentru cei care vor sustine examene, teste si verificari ale cunostintelor din cauza nesansei de a intelege gresit subiectul, de a da o interpretare eronata, fantezista problemei.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, premize destul de dure, puse categoric din punct de vedere astral, care pot “lovi”, de la caz la caz, fie cariera, fie familia din care face parte, fie patrimoniul, averea, statutul locativ. Situatia devine stringenta socio-profesional spre 17, 18, 19 noiembrie a.c.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, moment special in relatia cu unul sau mai multi prieteni din grupul din care face parte nativul. Problema se va pune transant: fie nativul ramane alaturi de aceia, acceptand un compromis sau fiind redus la tacere, fie pleaca, asumandu-si un conflict deschis, cu multe rabufniri temperamentale. Evenimentele vor continua si dupa ce se va produce faza de Luna Noua din 18 noiembrie, concretizarea lor fiind o chestiune de conjunctura, de moment, si nu de fond al problemei. Capricornii mai au la dispozitie o saptamana favorabila adoptarii unor masuri importante, ce privesc stabilitatea lor materiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...