Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, interes pentru latura practica materiala a unor proiecte de anvergura profesionala; posibile probleme legate de administratie (cereri, legalizari de acte, depunerea unei documentatii), demersuri oficiale in vederea unei schimbari profesionale importante. Șansa sa obtina ceea ce doresc speculand impactul emotional al unor dialoguri in care strecoara elemente din biografia personala menite sa “stoarca lacrimi” sau sa starneasca simpatia ori solidaritatea umana.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, nativii vor fi extrem de solicitati atat in plan familial, domestic, gospodaresc, casnic cat si public, profesional. Perioada a tracasarilor si suprasolicitarii de unde si o stare de enervare continua. Atentie la detaliile care se vor contura in aceasta perioada, pentru ca, din 13 martie, Mercur va intra in casa a IV-a si va intensifica schimbul de informatii obligandu-i pe nativi sa-si ajusteze in permanenta, din mers, un plan, un proiect, un demers, astfel incat, in viitorul apropiat, varianta initiala sa nu mai semene cu etapa finala. Discutiile cu unele rude pe chestiuni patrimoniale nu va fi comoda si, de la caz la caz, in functie de miza pe care se poarta discutiile, se poate ajunge la tensiuni, nemultumire, reprosuri, decizii pripite pe fondul presiunii celor din jur sau al unor institutii, al termenelor-limita, al stresului, al enervarii. Ținand cont de traseul retrograd al Micului Benefic din casa a IV-a, estimam ca, in cea mai mare parte a lor, disputele de familie pe bani, bunuri, avere sau chiar pentru un castig modic, se vor epuiza ca resurse astrale si se va incheia la sfarsitul lunii mai/inceputul lunii iunie a. c.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, posibila suparare pe un prieten sau o cunostinta care “calca stramb”: e indiscreta, incorecta, egoista, barfitoare, interesata, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...