Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 11 iulie poate fi chiar profitabila pentru Capricorni. Stabilitate emotionala, dorinta de asezare confortabila intr-o relatie sentimentala, placeri impartasite, escapade amoroase sau doar gustative in care nu cheful si bautura domina ci cantitatea si calitatea felurilor de mancare. Intre 12 si 14 iulie dimineata se spun multe vorbe la locul de munca.

Nu e indicat sa se intre in tot felul de barfe si can-can-uri dar; cu siguranta, ceva-ceva tot va ajunge la urechile lor. Nu este bine sa ia in serios chiar tot ceea ce aud: multe sunt zvonuri neintemeiate iar altele sunt doar provocari.

Stari fiziologice fluctuante in aceste zile. Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie acesti nativi au parte de romanul vietii lor. Oricum sunt acolo deja trei planete care creeaza premizele a tot felul de situatii, care mai de care mai complicata, dar, va interveni pe 16 iulie si Luna, in ipostaza ei de Luna Noua, care va aduce din punct de vedere astral schimbari necesare, schimbari esentiale sau schimbari modeste, dupa cum e logica vietii fiecaruia, intr-un plan partenerial (casatorii/despartiri), semnarea unor contracte sau negocierea ori dezbaterea unor documente ce stau la baza unor asocieri.

Pentru procesele in derulare aceste trei zile aduc greul in acest loc al confruntarilor teribile, planetele primind vibratia malefica a lui Pluton plasat chiar in Capricorn. Atentie la ce renuntati, atentie la ceea ce acceptati sa (vi) se intample. Totul sta sub semnul presiunii psihice, sociale, economice si a lipsei de timp sau de resurse personale necesare unei rezolvari confortabila. Atentie ca nu tot ceea ce pare acum singura sau ultima solutie nu e chiar asa, dupa cum, nu intotdeauna, o pagina noua de viata te rupe de trecut definitiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: