Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, surpriza care se produce pe fondul aparitiei unei situatii ce le va permite sa primeasca bani (ajutor, bursa, imprumut, sponsorizare). O informatie, aparent banala, dar esentiala pe fondul problemei unui nativ, va contribui la luarea unei decizii sau la abordarea unui mod de actiune care sa-i conduca spre succes. Exista si o latura riscanta in acest vartej de evenimente, care privesc cele doua case ale banilor, rascolite de Luna Plina si de eclipsa din 11 februarie.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51) si 14 februarie seara, perioada caracterizata prin calm, logica, ratiune, metoda, rabdare, eficienta in privinta optiunilor importante de viata, a strategiilor sau a progresului prin invatatura, indiferent de varsta si nivel de cunoastere si experienta de la care se pleaca. Pe 14 februarie, Luna Neagra se va instala in casa a XII-a a hartii cerului lor astral si, de acolo, va lucra la destructurarea si alterarea unor idei si premize personale, in virtutea carora au actionat, pana acum, Capricornii.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, forfota mare in legatura cu functia, rangul sau demnitatea pe care unii o detin. Daca sunt persoane modeste, care duc o viata obisnuita, departe de ochii publicului, acest tranzit poate trece fara sa creeze nici un efect. Dar, cu cat nativii sunt mai in prim-planul vietii publice, cu cat sunt mai “importanti”, cu atat etapa ii va solicita mai mult si-i va pune in situatii urgente, “fierbinti”, in care riscul de a gresi va fi la tot pasul.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, mici deceptii de la unii cunoscuti. Nota generala a saptamanii o da tripla cuadratura la semnul lor zodiacal si opozitia celor trei planete din casa a IV cu Jupiter din casa a X-a, care indica, de la caz la caz, o componenta juridica, de legalitate cu care se confrunta in ceea ce priveste meseria lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...