Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Capricornii pastreaza in configuratia astrala a saptamanii viitoare toate atele etapelor anterioare, cu suisuri si coborasuri de care vorbim de aproape doi ani.

Casa a IV-a a platilor karmice functioneaza pentru uni simplu si clar, chiar daca brutal sau dramatic, iar pentru altii, mai difuz, mai estompat, dupa cum le e mostenirea si planul divin. Faptul ca trei dintre planetele personale au parasit sau vor parasi zodia Berbecului, cea asociata cu aceasta casa a IV-a, nu inseamna ca razboiul existential s-a terminat.

Uranus si Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa in viata) mai au de “lucrat” acolo luni si ani. Pe termen scurt, mentionam intrarea planetei Venus in casa muncii, ceea ce poate fi de folos celor care nu au salariu, loc de munca; mai poate constitui un factor de vindecare sau de atenuare semnificativa in schema de evolutie a unei boli. Mercur va intra pe 15 aprilie in casa copiilor, bucuriilor vietii si, alaturi de Marte, va contribui la o serie de ipostaze placute de viata, de relaxare, de abandon in bratele iubirii.

Mai sunt si deliciile culinare, mai sunt jocurile, speculatiile si castigurile la pariuri. Aspectul este bun pentru cei tineri, mai ales pentru baietii care fac sport, se antreneaza sau participa la concursuri. Alti tineri isi pot descoperi un talent, ori daca l-au identificat deja, se vor dedica pregatirii in vederea unor performante artistice.

Innegurare, intristare sau ingrijorare, dupa caz, varsta si logica personala, in zilele de 11 si 12 si apoi pe 17 si 18 aprilie. Atentie la rastimpul 17-18 aprilie, cand banii, bunurile sau avantajele materiale sunt amenintate de un context legal, de un partaj sau de initiativa nefasta a unei rude.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...