Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), influxuri modeste, care se pot concretiza diferit in functie de Ascendentul fiecarui nativ. Momentul va impinge la evaluarile unor stari de lucruri in perspectiva si in planul legitimitatii lor juridice. Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, Luna va accentua o latura sensibila, din punct de vedere organic sau sufletesc, dar va spori rezistenta la socuri, la incercari, la evenimente care functioneaza ca elemente de presiune asupra lor ca persoana sau ca miza socio-profesionala. Pe casa profesiei, in aceasta perioada, Capricornii vor avea doi Benefici care le protejeaza statutul, “le tine spatele” in cazul unor atacuri sau le netezeste drumul spre succes si afirmare, mai ales in cazul celor tineri. Pentru cei maturi, mai puternic va functiona latura constiintei de sine, a constiintei profesionale, a raspunderii morale, a datoriei civice care vor intra in contradictie cu premizele momentului pe care le resping ca pe niste compromisuri inacceptabile, de unde si nota de “criza de constiinta” resimtita mai puternic sau mai atenuat, in functie de locul si rolul fiecarui nativ in societate.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), situatii-surpriza care ii obliga sa faca cheltuieli neprevazute.

Intre 15 si 16 septembrie, cele doua case ale comunicarii vor fi puse la incercare de suvoiul astral al momentului de Luna Plina si al Eclipsei va lucra pe afectivitate facand-o dirijorul tuturor motivatiilor pentru deciziile lor. Luna Plina va lucra, mai ales asupra femeilor, facandu-le placute, atragatoare, invaluite in farmec si mister ceea ce poate fi, un element discret si subtil in avantajul lor. Principiile de viata dobandite in copilarie (prin educatia din familie), in adolescenta (efect al studiilor) se vor darama, se vor fisura si vor dispare din orizontul lor de gandire.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...