Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 octombrie, Sensul Vietii intra in casa a IX-a a acestor nativi, dandu-le cele mai utile impulsuri legate de progres prin invatatura, spor de cunoastere, castig de experienta si succes personal si profesional.

Nodul Sud, va aduce in schimb, o perioada mai dificila legata scolaritate (vizandu-i pe adolescenti), comunicare, relatii cu fratii si cunoscutii ocazionali, cu drumurile si beneficiul pe de urma deplasarilor. Intre 10 si 11 octombrie dimineata se pune problema imaginii lor, a notorietatii (daca au avut-o pana acum), a felului in care sunt priviti, aprobati sau contestati intr-un plan public cei ce s-au nascut in zodia Capricornului.

Luna Noua care se produce pe 13 octombrie, pe fundalul astral al acestei case a X-a, este de natura sa introduca un element de noutate, sa provoace o schimbare, asta dupa ce, pe 12 octombrie se va fi inregistrat o secventa de viata socio-profesionala care s-a dat brusc “peste cap”.

Ceva se intampla in acest rastimp, de natura sa bulverseze statutul si autoritatea nativilor. Uneori, poate fi vorba doar de un eveniment care are loc in familia lor si care, angajandu-i, le tulbura activitatea normala. Pe 16/17 octombrie, unii nativi se pot confrunta cu critici, acuzatii si afirmatii care ii obliga sa se apere. Intre 14 si 16 octombrie, relatiile cu o serie de colegi, prieteni, tovarasi de drum sunt viciate de interese divergente, de egoism, de nesinceritate.

Din 16 octombrie dupa-masa, pe unii nativi poate pune stapanire mania, fiind obligati sa recunoasca cu dezamagire ca s-au inselat in privinta cuiva, ca au luat candva o decizie lipsita de tact, ca strategia lor a fost gresita sau ca o sansa s-a dus pe apa sambetei. Undeva, fie si tangential, factorul “strainatate” este implicat in aceasta increngatura de fapte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...