Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, mobilizare interioara in vederea gasirii unei solutii logice, corecte, legale la o problema legata de casa, patrimoniu, familie, care contine destule necunoscute si care le poate oferi surprize.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Traseul Marelui Benefic prin casa a XI-a a prietenilor nu a fost, pana acum, unul senzational sau, in masura in care el a permis, totusi, o rezolvare prin sprijin si solidaritate amicala, el a lasat deschisa usa unor sentimente si atitudini negative sau profitoare. Poate ca nu toata lumea s-a confruntat cu ele pana acum dar, nu e timpul trecut, mai ales ca mecanismul retrogradarii presupune o atenuare, pana la blocare, a calitatilor jupiteriene. De aceea, pana la proba contrarie, Capricornii trebuie sa pastreze prudenta fata de apropiatii lor.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si inceputul zilei de 13 martie, perioada marcata de rabdare, capacitate de observare corecta a detaliilor. Nativii pot face calcule si planuri de viata rationale, fara concesii sau sentimentalisme si slabiciuni omenesti.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, stare de stres material si de iritabilitate.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, unii nativi pot avea o conversatie utila, linistitoare cu o ruda (in principal, frate sau sora) sau cu un cunoscut cu care se intalnesc pe aceiasi lungime de unda a reprezentarilor despre lume si evenimente dar, pot avea parte si de un dialog constructiv in care, persoane straine, din postura lor oficiala, le vor da asigurari cu privire la posibila rezolvarea a problemei care le sta la inima. Vizita placuta, scurta excursie relaxanta. Atentie, intreaga saptamana, la sansa unei propuneri insolite care nu trebuie nici ignorata, nici respinsa.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...