Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, Capricornii vor trece prin stari de neliniste sau de revolta si enervare, provocate de o stare de lucruri conflictuala la locul de munca. Nota generala este de degradare a relatiilor interumane si a stabilitatii institutiei, ce poate trece – sau a inceput deja- un proces de transformare care pericliteaza viitorul profesional si stabilitatea salariala a angajatilor. Nemultumirile se vor reflecta si in starea lor de sanatate ele generand crize de nervi si agitatie.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, nativii vor face efortul sa ramana lucizi si sa nu se piarda cu firea. O serie de provocari pot veni, in cazul unor persoane nascute in acest semn zodiacal, de la adversari, competitori, camarazi ostili, vicleni si/sau periculosi care genereaza artificial situatii tensionate pentru a-l obliga pe Capricorn sa reactioneze si, la un moment dat, sa greseasca.

Pe 10 iunie, dupa-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct, ceea ce, pentru imaginea publica, autoritatea profesionala sau succesul general, va fi un castig real. Aceasta planeta le va “tine partea” pana in toamna, timp in care unii pot face adevarate salturi in cariera, altii pot debuta sau se pot consacra in domeniul in care activeaza.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, posibile evenimente-surpriza cu privire la banii ce li se cuvin pentru munca prestata. Nota generala nu este defavorabila. Un rol important il va avea felul in care vor justifica o cerere, o pretentie materiala sau argumentele cu care isi vor apara un drept banesc.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, se contureaza un dialog favorabil prin continutul de idei pe care il va aduce in discutie ori prin armonia si prietenia pe care o va instaura intre nativ si o persoana plina de calitati care se va ivi in cercul lui de cunostinte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...