Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semnul natal al celor care apartin Capricornului este tranzitat de Soare si de Pluton care, la randul lui, primeste destule aspecte stresante din cele patru directii ale Crucii Cardinale.

Din aceasta perspectiva, lucrarea astrologica a Lunii, in tranzit prin Balanta, pe 12,13 si in prima parte a zilei de 14 ianuarie, nu face decat sa amplifice aceasta trama astrala. Ea va pune accentul pe cariera, pe viata publica, conturand, alaturi de sensul Vietii, o etapa ce nu poate fi ignorata si nici minimalizata. Dimpotriva, ea trebuie privita cu atentie la detalii pentru a intui consecintele.

Nimic din ceea ce se va intampla, in acele zile, in viata unui Capricorn nu este gratuit si fara urmari. Constrangerile, neputintele, limitarile sunt cele care functioneaza din plin, indiferent de varsta doar ca, in unele cazuri, in functie de harta nasterii, importanta lor in viata unui nativ poate fi hotaratoare, alteori doar greu de suportat.

Din dupa-amiaza zilei de 14 si pana pe 16 ianuarie, la pranz, ei se pot dovedi iritati, suparati sau dezamagiti de tradari sau de manevrele care ii jignesc si ii destabilizeaza. Pe 14, peisajul astral impinge la marturisiri, la explicatii cerute sau oferite care dor, provoaca lacrimi si starnesc suspine.

Din seara zilei de 16 ianuarie, ei incep sa se gandeasca la revansa si la masuri de aparare. Dupa 12 ianuarie, cand Marte va incepe sa le tranziteze casa a II-a a comunicarii, se vor pune premizele unor erori de interpretare a realitatii care vor scoate in evidenta carente majore de cunoastere si abordare a unor nativi, in special in chestiunile delicate si subtile.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...