Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), se vor risipi ultimile raze ale unui tranzit care a strabatut casa a IV-a, a relatiilor cu rudele de sange. Spre seara, posibile accidente provocate de orice forma de manifestare a caldurii (flacara deschisa, abur, apa clocotita, aparatura care foloseste rezistente electrice).

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), calm, rabdare si metoda in toate activitatile recreative, artistice unde nativii pot demonstra maiestrie, putere de concentrare, atentie la detalii, gandire tehnica, indemanare practica.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), posibile discutii pe teme de sanatate (consultari cu unul sau mai multi medici, evaluarea unor terapii alternative). Organele vizate in acest rastimp marcat de Luna Plina (care poate genera o intensificare a suferintei: durere, tensiune musculara, disfunctie hepatica circulatie arteriala deficitara) vor fi ficatul, vezica biliara, membrele inferioare si superioare, arterele, plamanii.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, preocupari legate de partenerul de viata, sentimente traite cu intensitate cu privire la una sau mai multe persoane cu care nativul se gaseste in relatii apropiate. Din pacate, dialogul, bazat pe sinceritate, corespondenta spirituala, caldura sufleteasca vine doar din partea nativilor din Capricorn.

Nativii ar trebui sa se fie pregatiti sa intampine refuzuri, reticente, indiferenta. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), posibile mici (mari?) furtuni in plan financiar. Unii pot primi, altii pot pierde bani sau pot face plati substantiale. Un univers relational complex se deruleaza, fara stirea lor, pana in moment cand el se va revela, in doua etape, in anul 2017. Acum, unii, mai sensibili, au doar presimtiri sau inuitii pe care nu trebuie sa le trateze cu usurinta, de vreme ce functioneaza ca niste adevarate avertismente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...