Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, preocuparile profesionale ii vor obliga pe nativi sa gaseasca un echilibru intre provocarile momentului si nevoia de calm, atentie, concentrare si responsabilitate profesionala. Nativii trebuie sa inteleaga, intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineaČ›a, ca, uneori, prietenii le pot strica un plan, prin interventii, nu neaparat de rea credinta, cat, neinspirate si, cu cat acesti “prieteni” vor sti mai putine detalii despre demersurile unui nativ, efectul initiativelor lor va fi mai mic. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si va permite revenirea la o stare organica buna, va favoriza vindecarile rapide prin terapii de scurta durata. Posibila veste buna confirmata de rezultatul unor analize medicale. Persoanele care nu au plasament, pot gasi un loc de munca, fie el si temporar.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, universul interior al unor persoane nascute in acest semn zodiacal va da in clocot; ei vor analiza, vor cantari, vor estima, vor face variante “de criza” (panul A, planul B) la o situatie pentru care, in acest moment, nu vad o solutie clara. Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului, respectiv in casa a VIII-a a bunurilor si avantajelor materiale provenind din donatii, cadouri, sponsorizari, ajutoare, burse, compensatii sau mosteniri. Pentru aproximativ doua saptamani, de acum incolo, nu sunt de ignorat ofertele sau variantele ce se pot ivi pentru a rezolva cate ceva din noianul de probleme complicate, intretesute.Totodata, Mercur le va insufla nativilor, ambitie, fermitate, capacitate de a domina si controla situatia sau de a-si impune punctul de vedere.

Din 7 iulie, dupa ora 20:45′, atentie la propria persoana: sanatate, ganduri, decizii si initiative, multe dintre ele nascute din constrangerile momentului, generate de lupta cu dusmanii, rivalii, competitorii sau partile opuse dintr-un dosar (proces?).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: