Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, schimburi de impresii si informatii legate de evenimente in derulare la locul de munca. Posibile barfe, deformari ale adevarului se pot strecura in continutul vestilor care ajung la urechile Capricornilor ori incapacitate a acestora de a le asimila repede si corect. Discrete fluctuatii ale starii de spirit si a rezistentei la efort si oboseala.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, analize in lumina ultimelor fapte, vorbe, situatii, impresii sau evenimente externe care privesc un conflict personal, o cearta intre soti, o disputa intre partenerii de orice fel, in litigiile cu diferite persoane. Capricornii vor da dovada de tenacitate si abilitate fie in a-si asuma si controla un risc, a elabora o strategie cam “abrupta” ori de a naviga printre atacurile mai multor dusmani. Miza, de cele mai multe ori, va fi legata de o chestiune de familie (un interes, o avere, etc.) iar aceasta directie, care va da nota generala a saptamanii, se va prelungi pana pe 7 – 8 aprilie cand se va produce o opozitie drastica, la grad perfect, pe axa Berbec/Balanta, intre Soare/Jupiter de-o parte si Uranus, de cealalta, postura complicata de interventia agravanta a lui Pluton din Capricorn. Pentru unii, cum este si firesc, aceasta combinatie astrala, daca nu are suport in realitatea lor existentiala nu are cum sa se concretizeze, in cazul altora, insa, ea va bate in cuie pentru urmatoarele luni (saptamani?) directia de evolutie a unui aspect major de viata.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, succes sau solutie favorabila din punct de vedere financiar (plata, imprumut, donatie). Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), placerea, cheful sau disponibilitatea de a conversa in varianta “marturisi, taclale, sporovaiala” vor fi nule. Nativii se pot indrepta spre copiii lor cu masuri categorice in privinta timpului liber, al divertismentului sau conduitei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...