Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pana pe 12 mai va fi activ un trigon regal pe semne de Pamant, ce va functiona in beneficiul nativilor.

Din 12 mai insa, Marte, un element important in dinamica acestei configuratii astrale, va parasi zodia Taur si va intra in Gemeni, respectiv in casa a VI-a iar de aici, pana pe 24 iunie va genera o serie de probleme: unele isi vor gasi logica in regimul de munca, in relatiile cu colegii si sefii (care nu vor fi deloc comode, ajungandu-se deseori la conflicte deschise, la sicane etc.), dar este si ipostaza evenimentelor ce privesc statutul institutiei insesi care ii va afecta si pe ei, intr-o masura mai mica sau mai mare, in functia de logica situatiei.

Al doilea aspect, care se poate face simtit din 12 mai, este cel al sanatatii unde fiziologia bratelor, manualitatea, dexteritatea pot fi afectate de pusee reumatice, de tulburari de circulatie periferica, de tulburari a caror origine sta in afectarea sistemului nervos – amorteli, furnicaturi, nesiguranta, lipsa de forta, necoordonarea miscarilor etc.

Toate acestea pot conduce la mici accidente casnice sau la dificultati in exercitarea unei activitati profesionale daca ele se desfasoara preponderent cu ajutorul mainilor si bratelor (scris, lucru la calculator, croitorie, manipularea utilajelor, executie muzicala la un instrument mai ales pian sau vioara, exercitii sportive etc. 9 mai poate fi zi obisnuita; intre 10 si 12 mai vor avea surprize cu privire la bani si administrarea lor.

Intre 12 si 14 mai tendinta generala resimtita de catre nativi va fi cea de atenuare a ostilitatilor cu rudele, vecinii si cunoscutii. Intre 14 mai dupa-amiaza si 16 mai se pot dedica remedierii unor mici accidente casnice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: