Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), perioada sensibila pentru “viata ideilor interioare” ale nativilor care incep sa se indoiasca de unele convingeri mai vechi, care doresc sa reformuleze unele conceptii despre lume si viata care i-au motivat pana mai ieri si care doresc sa consolideze un corp de idei la care adera acum, ca sa-si consolideze lumea valorilor in care cred. Perioada in care marturisirile despre sine, “marturisirile de credinta” rostite in public nu sunt nici indicate si nici nu vor putea fi formulate convingator: Capricornii traiesc un moment de transformare dar si de eliminare a unor idei care nu-si mai au rostul in constiinta lor. A se exprima acum, pe acest fond tulbure, ar fi o stangacie inutila. Etapa delicata pentru cei care sustine examene prin incapacitatea de a se concentra, de a avea “fuga de idei”.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, posibilitate de a atenua o serie de asperitati ce tin de imaginea publica, de notorietate sau de autoritate (daca ea este contestata). Nu este vorba de o mare victorie asupra rivalilor sau de o lovitura de imagine ci doar de o nuantare, minora, dar necesara.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), din nou, Capricornii au de furca cu fostii prieteni sau cu apropiatii. Situatia este complexa si bogata in nuante in functie de felul in care s-a construit o realitate falsa ce acum este demascata. Unii pot vedea cine a fost incorect cu ei, altii se confrunta, abia acum, cu lipsa de caracter a unor asa-zisi prieteni.

Prezenta planetelor Mercur si Venus in casa banilor si a avantajelor materiale conditionate de o persoana, o institutie sau o lege, ar trebui sa functioneze bine. Dar relatiile proaste care intervin, strica natura fundamentala a acestei posturi astrale, transformand-o in reversul ei. De aceea, ele pot deveni izvor de actiune sau plan incorect ori imoral (intimidare, incercare de “cumparare”, obtinere de foloase in schimbul tacerii etc.).

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie nativii vor beneficia de influenta Lunii care le poate induce vigoare sufleteasca, morala sau fizica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...