Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Capricornii trec prin momente semnificative pentru existenta lor. In afara Soarelui, care le tranziteaza zodia, si a planetei Mercur, care le permite, datorita miscarii retrograde, sa reanalizeze o serie de decizii si optiuni anterioare, ei vor avea parte si de influxurile Lunii Noi in Capricorn, eveniment care, fireste, are loc o singura data pe an, inchizand un ciclu de viata si deschizand un altul, tot pentru un an.

Pentru ei, aceasta faza a Lunii are o importanta speciala, chiar daca, imediat, pe moment, ea nu provoaca evenimente majore. Dar, alchimia astrala prin care trec, le permite o evolutie subtila prin consecintele pe care ea le induce la nivel fizic, psihic, spiritual, mental si existential.

Multi nativi, mai ales dintre cei maturi, vor resimti, mai acut decat in alte dati, presiunea sociala si responsabilitatea familiala ce le revine. Cel mai mult ii nemultumeste felul in care evolueaza din perspectiva progresului socio-profesional, a piedicilor pe care le intampina sau a limitelor personale pe care le identifica. Pe 11 si 12 ianuarie, ei pot purta discutii despre bani, se pot informa sau pot citi ceva – un text de lege, o stire, o analiza financiara – care sa-i surprinda si sa le atraga atentia asupra unui factor de risc material sau banesc personal, care planeaza asupra lor.

Pe 13 si 14 ianuarie, unii nativi vor manifesta un interes deosebit pentru informare, cunoastere, invatare, pregatire sau rafinare a mijloacelor de exprimare profesionala, altii se vor indoi de metodele pe care le-au adoptat in vederea perfectionarii sau progresului lor intr-un domeniu.

De aici, un moment de analiza care ii va determina sa accepte unele variante, pe care le-au respins cu un timp in urma, si care, acum, par a fi solutia cea buna. Pe 15 ianuarie, suprasolicitare venita din partea familiei, cu enervarile inerente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...