Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, unii Capricorni devin meditativi, analizand “cu simt de raspundere”, beneficiul sau dezavantajele unei relatii sentimentale. Vor sa ia o decizie, cum se spune, cu un truism, dupa o “matura chibzuiala”. In postura de parinti, nativii se vor apropia tot mai mult de copii, prin dialog si atitudine cooperanta in incercarea de a le da acelora incredere sau echilibrul afectiv de care au nevoie.

Etapa profitabila pentru cei care activeaza in domenii artistice sau in care, precumpanitoare este rabdarea, finisarea, latura practica a creatiei. Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, atentia lor este concentrata pe aspectele juridice sau legale pe care le ridica regimul lor de munca. Dialogul nu rezolva nimic asa incat este mai bine sa renunte, la initiativa unor revendicari.

Totul, pe segmentul muncii evolueaza complicat si anapoda, cu multe enigme si ascunzisuri, cu multe speculatii in numele legii, fara insa ca aceasta sa fie respectata intru totul. Lasati ca evenimentele sa decanteze, de la sine, semnificatia reala a situatiei in care va aflati. Din punctul de vedere al sanatatii, se pot ivi momente cand organismul fluctueaza, dandu-va impresia ca va lasa puterile.

Nu exagerati cu medicamentele, in intentia de a compensa pierderea fortei fizice sau a vitalitatii. Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, rastimp asociat cu surprize, cu evenimente care par sa rasuceasca sensul si semnificatia unor evenimente. Uneori, familia este cea care, printr-unul sau mai multi membri ai ei, incercati de soarta, modifica brusc, cursul firesc al vietii de fiecare zi al nativilor.

Alteori, o disputa sau o presiune sociala si profesionala se abate asupra nativilor, obligandu-i sa sacrifice ceva sau pe cineva, pentru moment. Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, calcule secrete, intentii ascunse cu miza patrimoniala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: