Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), nativii vor trebui sa-si faca curaj. Motivele pot fi diferite: trec printr-o incercare, au de sustinut un examen, primesc o functie sau o responsabilitate socio-profesionala noua, care ii va pune in situatia de a munci mult pentru a dovedi ca sunt la inaltimea increderii, etc. Nu este exclus ca aceste contexte noi de activitate sa intre in contradictie cu actualul lor mod de viata (obiceiuri, tabieturi, hobby-uri, pasiuni) ori chiar cu conditia lor fizica si psihica (sunt obositi, slabiti de o boala, incercati de evenimente solicitante de data recenta, au o varsta inaintata).

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), posibile surprize cu privire la regimul banilor.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), comunicarea va fi dificila, uneori greu de sustinut, in ciuda rigorilor si obligatiilor sociale. Capricornii vor fi emotivi, cufundati in universul lor de trairi si sentimente de care nu reusesc sa se detaseze sau coplesiti de semnificatia unor evenimente din viata personala care le modifica starea de spirit. Un prieten/o prietena ii pot face sa sufere prin ceea ce spun, ceea ce afirma sau ceea ce fac in detrimentul lor (barfe, acuzatii nefondate, pretentii deplasate, lipsa de onestitate sau desolidarizare de cauza lor, egoism, invidie, nesinceritate, s.a.).

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, precum si in urmatoarele doua zile, probleme de familie sau de imagine si autoritate publica. Persoanele nascute la inceput de octombrie 1945, inceput de septembrie 1957, sfarsit de ianuarie 1969 si in ultimele zile ale lunii august 1969, prima decada a lunii decembrie 1980, a doua decada a lunii noiembrie 1992 pot petrece prin evenimente existentiale, cu tenta de “destin”, in directa legatura cu rolul lor social sau cu ridicarea in rang.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...