Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acest context favorizeaza ipostazele dure de viata, nu atat complicate, cat ireconciliabile, definitive, categorice. Poate de aici si dificultatea nativilor de a-si asuma hotarari asupra carora stiu ca nu mai pot reveni sau despre al caror impact si efect sunt deplin constienti (risc asumat). Sunt vizate toate relatiile parteneriale, de colaborare, de munca, de afaceri sau de familie.

Planetele regrupate in Scorpion vor greva casa prietenilor si apropiatilor. Unele relatii mai vechi, viciate de timp, se destrama definitiv, altele noi apar dar baza pe care se construiesc acestea este una vicioasa: de ochii lumii ii iubesc, ii pretuiesc, in realitate aceia sunt manati de interese, de calcule sau de intentii dubioase.

Un plan secret de exploatare a unei persoane sau a unei situatii prin manipularea unui Capricorn este, din punct de vedere astral, perfect posibil. Vor fi si Capricorni care nu vor dori sa piarda ocazia, care vor dori sa speculeze un context favorabil lor. Altii chiar vor trage sfori si vor “pregati” momentul asa incat nimeni sa nu mai aiba nimic de zis impotriva lor sau al demersului insusi. O chestiune de abilitate. E ceva rau in asta?

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...