Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Traseul lui Jupiter va pune, de multe ori, din 11 august a.c. pana in septembrie 2016, in prim-planul existentei Capricornilor, aspectele de viata legate de semnificatia casei a IX-a ocupate de zodia Fecioarei.

Este vorba de o dezvoltare a nativilor intr-un plan al constiintei superioare, al afirmarii prin intermediul unor preocupari, meserii si profesii care privesc domenii de activitate din sfera juridica, administrativa, economica sau medicala (igiena, alimentatie, dieta, terapii, proceduri etc.). Cei care deja se afla integrati in astfel de directii profesionale vor fi avantajati. Cei tineri care se afla in faza “optiunii fundamentale” – meseria, sau cei nehotarati ori nemultumiti de ceea ce au facut pana acum se pot hotari sa-si schimbe meseria. Pentru asta, e nevoie de studiu, de un proces de invatare.

O alta nota caracteristica a acestui tranzit este daruirea, harnicia, metoda si rabdarea in studiul ce presupune perfectionare intr-o meserie, rafinare a mijloacelor de expresie ori obtinerea unor rezultate de exceptie ce atrag nu doar admiratia celor din jur ci si consolidarea autoritatii in domeniul respectiv.

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 august le poate aduce acestor nativi mici placeri legate de simturi (8 august), controale medicale, consultari ale unor specialisti cu privire la o afectiune mai veche (9 si 10 august), relatii parteneriale crispate sau sub semnul suspiciunii si reticentei (11 si 12 august) si evenimente ce tin de bani, bunuri, avere, patrimoniu detinut sau obtinut prin acte filantropice, mosteniri ori prin gesturi oficiale (premii, recompense, acte de mecenat, sponsorizare) pe 13 si 14 august.

Pentru unii, in functie de logica vietii si activitatii lor, intre 8 si 11 august pot iesi la iveala nereguli financiare sau cu consecinte in plan material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...