Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Daca au ceva de lamurit in forul interior, atunci ziua de 7 noiembrie este una tocmai buna pentru cei care s-au nascut in Capricorn.

Atunci ei vor fi mai lucizi, mai logici, mai rationali chiar si in fata unor probleme de suflet care, prin simpla lor evocare, ii arunca intr-o stare de spirit speciala. Acest impuls se poate afirma in contextul unor evenimente complexe, cu aer de “dreptate finala” sau de sfarsit fericit. Intre 8 si 9 noiembrie, viata publica a acestor nativi incepe sa se invioreze si sa capete aspectul unei etape fericite de viata.

Venus intra pe 8 noiembrie in acest sector si patroneaza evenimentele necesare, corecte sau benefice pentru emancipare, debut, consolidare a pozitiei, succes profesional. Intre 10 si 12 noiembrie, relatiile cu prietenii si asociatii – care vor deveni repede “fosti prieteni, fosti aliati” – trec prin metamorfoze dintre cele mai speciale, multe ipostaze provocand ruperea, alterarea sau compromiterea lor. Unii si-o fac cu mana lor.

Altii sunt victima destinului croit de ei cu ceva vreme in urma pentru care acum dau socoteala. Numeroase sentimente, stari de spirit si atitudini negative, neplacute, greu de “digerat” in planul constiintei sau al sufletului mocnesc sau rabufnesc. In preajma zilei de 11 noiembrie, cand are loc faza de Luna Noua, se accentueaza vulnerabilitatea nativilor pe relatia prieteni, tovarasi de drum, aliati intr-un scop comun.

Pe 12 noiembrie, noaptea, Marte va intra in Balanta, respectiv in casa a X-a. Interventia martiana va schimba predispozitia astrala despre care vorbeam in termeni pozitivi cu privire la cariera, introducand o nota dinamica, provocatoare, rigida care ii va face pe unii nativi sa actioneze pe principiul “care pe care”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...